Hello 2012!

 


*foto pertama di 2012, diambil 1 Jan 2012 di bandara Palembang pas mau ke Pangkal Pinang.

Ini gw sama Ika, she’s one of my very best friend, dan banyak banget yg ngira kita ini kakak-adik…emang segitu miripnya ya? 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Hello 2012!

    1. pas abis bikin foto ini, kita berdua baru sadar kalo ternyata bentuk frame kacamata kita aja mirip….:D, selain potongan rambut dan badan yg sama2 “berisi” :P, kayaknya malah banyakan bedanya …hehehehehe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s